woensdag 8 augustus 2018

denksportzaal Sporthal de Pijp nieuwe besteming's plan

Leden en cursisten zullen worden gebeld en krijgen een mail hier over begin  september .31 juli kregen wij een mail van de gemeente afdeling zaal huur.
Daar stond in dat  vanaf eind oktober de denksportzaal niet meer beschikbaar is voor zaal huur .Er zullen kantoren komen. Wij moeten dus met spoed op zoek naar andere ruimte want we willen graag op de nieuwe locatie starten met het nieuwe seizoen. Zo ook de beginners cursus willen we dan  daar starten. We zijn als bestuur eerst in de buurt gaan zoeken op internet en onze voorkeur ging uit

1 In de buurt van de Sporthal
2 Goed bereikbaar met het ov
3 Goede ruimte waar we ook de kasten konden plaatsen
4 Het liefst  op de maandag avond en de dinsdag avond.

We hebben dan ook vorige week een spoed overleg gehad en aan de hand van mogelijkheden hebben we als eerste waar onze voorkeur naar uit ging info ingewonnen en die kon voldoen aan de meeste wensen.En daarna hebben we een afspraak gemaakt voor een gesprek en bezichtiging.

Woensdag 8 augustus hebben we dan ook een gesprek gehad met de beheerder verhuur en hebben we een zaal bekeken ondanks dat ze aan de verbouwing bezig waren konden we er goed doorheen kijken en vonden de ruimte beschikbaar.

Helaas de dinsdag avonden waren al vol en dat zou de woensdag avond moeten worden voor de beginners cursus. Nu is alleen nog het probleem onze kader instructeur of die op de woensdag kan.
We hebben de Kader al gesproken en hoopt dat hij de afspraken voor de woensdag avond om kan zetten al zal hij de eerste lessen niet aanwezig kunnen zijn maar hier is dan wel een oplossing voor.

Het bestuur is enthousiast over de ruimte dus nu de volgende stap .
We zullen alles uit de sporthal moeten verhuizen dus gaan al het materiaal controleren en zullen verouderd materiaal  weg doen desnoods aan stichtingen/ museums  e.d. die het kunnen gebruiken. Dan zal er een kast moeten worden aangeschaft gezien dat we ook kastjes hebben in de sporthal. Dus een dossierkast zullen we erbij moeten aanschaffen maar misschien is er iemand die ons daar aan kan helpen .
En dan de verhuizing die zal plaats vinden half september want dan zal de locatie klaar zijn met de verbouwing.
Er moet nog een contract getekend worden en dan is het officieel dat we verhuizen naar het
Huis in de Wijk de Pijp 2e van der Helststraat 66 hoek Lutmastraat.


Wel zal iedereen op tijd aanwezig moeten zijn gezien de deuren gesloten moeten worden dus zorg voor 20 uur aanwezig te zijn en sla een telefoon nummer van het bestuur op in uw telefoon zodat mocht u onverwachts te laat zijn u ons kan bellen zodat we open kunnen doen.De zaal is op de eerste etage en een lift is aanwezig.

Wij gaan met goed moed de toekomst in gezien we ook een beginners cursus kunnen starten en hou de Echo in de gaten want volgende week of de week er na staat er een interview met Joop met Foto er in . Helaas wisten we toen nog niet dat we de sporthal moesten verlaten.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten