donderdag 16 april 2020

Helaas ook wij zijn door het Carona virus getroffen .
De examen op 18 maart  kon geen doorgang vinden we moesten ons houden aan de RIVM maatregelen en dat kan niet met een examen . Ook sloot Huis van de Wijk de pijp de deuren zij moesten ook sluiten vanwege het Carona virus. Joop en Hilde zijn ook in die tijd verhuisd en gelukkig kregen we genoeg hulp zodat ze 21 maart konden verhuizen . Hun nieuwe adres is in Heemskerk en zullen nog bij de vereniging blijven. Wij kunnen nog niet zeggen wanneer er Examen kan worden gedaan wel willen we indien behoefde nog een of twee extra lessen voor de kandidaten inlassen maar dat kan alleen als de richtlijnen zijn versoepeld en de locatie weer open.

HULPVERLENING"
Helaas ook door het Carona virus hebben we afmeldingen van evenementen gekregen en de evenementen waar wij ook zouden helpen maar die nog niet waren aangevraagd vinden ook geen doorgang en Weesp gastvrij eind juni waar wij al een aanvraag van hadden ontvangen ook zijn hebben het geannuleerd. Wij hopen toch dat er Juni / Juli weer aanvragen komen zodat de vereniging dit jaar weer positief kunnen afsluiten.

Heeft u Hulpverlening nodig voor uw kleinschalig evenement zoals Braderie, Sport evenement , e.d. waar u voor uw vergunnen EHBO nodig heeft neem dan contact op met Joop Dudart 0642546640 of ehboamsterdamzuid@gmail.com of informatie u steunt dan ook onze vereniging 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten