dinsdag 31 augustus 2021

 Beste Leden 


19 aug en 27 augustus hebben we alle leden een mail gestuurd omtrent de jaar vergadering en gevraagd om te laten weten of ze aanwezig wilde zijn 

Maandag 6 september is de jaar vergadering door het   aantal mensen die in de zaal mogen 12 is wilde we de vergadering om 20 uur en 21 uur houden u moet zich wel van te voren opgeven. Daar tot nog toe er maar 5 leden zich hebben gemeld voor het eerste uur ( er kunnen dus nog maar 2 leden zich melden omdat het bestuur uit 5 man bestaat en het bestuur volledig aanwezig moet zijn) voor het 2e uur heeft zich nog maar een lid zich aangemeld . Vanavond 31 aug. heeft het bestuur nog een vergadering ter voorbereiding van de jaar vergadering . Er word dan besloten of het 2e uur komt te vervallen omdat er te weinig leden zich hebben aangemeld. 


Zolang de maatregelen er nog zijn dat er maar een beperkt aantal mensen in de zaal mogen zal u zich moeten inschrijven. Dit is niet zoals we zouden willen maar het zijn op dit moment de regels die ons worden opgelegd en ons zich daar aan moeten houden. We hopen dat we toch weer gauw op de normale manier de lessen te verzorgen.


Namens het bestuur hartelijk dank voor uw begrip 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten