dinsdag 6 oktober 2020

Huis van de wijk minimaal twee weken dicht moeten

 4-11-2020


Naar aanleiding van  de persconferentie  gisteren  avond  dat de buurthuizen  ook hun deuren  minstens  2 weken  moeten  sluiten  kunnen  de komende  2 weken  geen herhaling  lessen  worden  gegeven.  We houden  de leden  via de mail op de hoogte.
Stay Safe
Het bestuur  


06-10-2020

Herhalingen en beginners EHBO cursus

Gisteren avond het het bestuur vergaderd i.v.m met de richtlijnen van het RIVM en het huis van de wijk 

Richtlijnen van Huis van de Wijk

Niet te vroeg van aanvang.

Bij binnenkomst en de gangen een mondkapje

Bij binnenkomst handen schoonmaken met dispenser

Bij verlaten de tafels schoonmaken.

Twaalf personen in de zaal incl. kader en bestuur

Loop richting aan houden en 1.5 afstand

Iedereen registreren


Tijdens herhalings lessen is er het volgende besloten:

Het Rooster dat gemaakt is zullen we van af moeten wijken. Er zal een of twee meerdere avonden voor de herhaling Reanimatie AED worden gegeven op avonden dat er actief geoefend zou worden.

Daar er maar 12 personen in de zaal mogen is het volgende besloten

U zal zich van tevoren bijtijds moeten inschrijven voor de lessen het is dan alleen niet mogelijk om iedere week aanwezig te zijn het voorstel is dat als u geweest bent dan twee weken niet komt of u op de reserve lijst laat zetten zodat wij u kunnen bellen/ mailen als er plek over is.

Als bestuur is het wel reëel dat ook wij niet met z’n allen iedere week aanwezig zijn. Wij maken voor ons dan ook een rooster al zal Joop wel iedere maandag aanwezig zijn hij heeft de eindverantwoording voor het openen en  afsluiten. Van het bestuur zijn er twee aanwezig en een zal in de zaal aanwezig zijn de ander zal elders in het pand verblijven of eerder weg gaan.

 De voordeur zal om 20 uur sluiten maar mocht u te laat zijn kunt u Joop bellen zodat hij open kan doen 0642546640.

 Het voorstel is omdat er beneden geen beheerder is om tijdens de pauze wat te nuttigen dat Joop Koffie en thee verzorgd tegen een kleine vergoeding maar dat het bij aanvang van de les wordt ingeschonken en dat we dan b.v. 21.45 uur eindigen.

 Wij zijn heel soepel met het verlengen van uw diploma als die verlengd moet worden we gaan er van uit dat u wel af en toe een les volgt. Ook het oranje kruis snapt dat ook zij soepel moeten zijn.  Wel vragen wij van u dat u dit seizoen als u de reanimatie volgt en u daar voor het liefst al vast inschrijft zodat wij kunnen kijken of er nog meer avonden moeten gepland worden. Op het rooster staat 9 november en 18 januari gepland en we hebben zelf al 25 januari erbij gezet dit omdat er geen gast docent is voor die avond., we hadden expres nog niemand daarvoor benaderd met het vooruit zich van de corona. Wij zullen met JP overleggen hoeveel personen er op een Reanimatie avond de les mogen volgen dit om de 1.5 richtlijn 8 of toch 10 personen.

 

Leden van de andere verenigingen die geen lessen verzorgen vanwege corona  zullen zich ook moeten inschrijven maar zij komen op de reserve lijst onze eigen leden gaan voor.

Ook gaan we proberen een basis EHBO cursus te geven indien voldoende aanmeldingen. We beginnen met flyeren en hopen dan op zijn minst 8 cursisten die zich aanmelden voor een cursus. wij willen al starten op 28 oktober lukt het niet proberen we het in januari vol te krijgen

We hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd

Met vriendelijke groet

Het bestuur EHBO-vereniging Amsterdam zuid

 

Clemens, Joep, Rommert, Joop en Hilde


mocht u nog vragen hebben kunt u mailen naar ehboamsterdamzuid@gmail.com 

of bellen naar 0642546640.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten