dinsdag 27 juni 2017

Wij zijn op zoek naar mensen die interesse hebben in de EHBO wij willen bij voldoende aanmeldingen minimaal 10 personen eind september beginnen met een beginnerscursus die bestaat uit plm. 16 avonden van 2 uur die afgesloten wordt met een examen in februari.
Heeft u belangstelling of weet u iemand die dat graag zou willen geef u dan op de kosten van de cursus is € 195.00 maar informeert u eens bij uw zorg verzekering wat zij vergoeden mensen met een stadspas of studenten pas krijgen van ons € 25.00 korting. De jeugd heeft de toekomst dus ben je nu 15 maar in februari 16 ook dan mag je de cursus volgen. Wil je graag een cursus volgen probeer je vrienden enthousiast te maken je leert er veel van en een EHBO-diploma is meer dan alleen mensen levens redden je leert wat je moet doen en niet doen bij kou en warmte letsels bij een shock een hypo en een epileptische aanval of verslikking en nog veel meer.
Bij sommige beroepen heb je zelfs een EHBO-diploma nodig en dan is het handig als je er al een hebt.

Wil je geen cursus doen maar ben je wel geïnteresseerd in de EHBO dan kan je je aanmelden als lid en kan je iedere maandag avond van okt. Tot februari de herhalings lessen volgen .


Klik op het inschrijfformulier onder het kopje opleidingen

Geen opmerkingen :

Een reactie posten